Saltar al contenido

Restaurant Enjoy it Girona

Nou restaurant a la plaça Independència de Girona va veure la inauguració d’un nou restaurant anomenat ‘Enjoy It’. Després de diversos mesos de reformes a una de les cantonades de la plaça, ‘Enjoy It’ obre les seves portes en el lloc on abans es trobava el restaurant Y. El nou establiment també ocupa l’espai on anteriorment hi havia una sucursal del BBVA i la gelateria La Bombonera, els quals van ser renovats pels responsables del restaurant. Així, ‘Enjoy It’, que va començar amb el seu primer local a Empuriabrava el 2018, arriba a Girona com el seu cinquè restaurant, sumant-se a les altres obertures a Platja d’Aro, Mataró i Barcelona.

El restaurant ‘Enjoy It’ oferirà una experiència gastronòmica completa, amb la possibilitat de gaudir del vermut, l’àpat de migdia o la sopar. La seva proposta culinària se centrarà en la cuina mediterrània i tradicional, oferint una àmplia selecció de tapes, ous estrellats, carns a la brasa amb josper, hamburgueses, així com una extensa carta de vins i còctels. Algunes de les delicioses opcions inclouran plats com chipirones a la andaluza, croquetes (de pollastre, de pernil ibèric, de gamba, de cabrales o de pollastre), patates braves en dues varietats, ous estrellats amb pernil, butifarra de perol o ous Girona amb gules; a més de tortilla de patates, entrecot de Black Angus, pop a la brasa, costellam de mig metre o el tomahawk de vedella per a dues persones.

Amb aquesta nova inauguració, tres de les quatre cantonades de la plaça estan ara ocupades per establiments de restauració. A part del ‘Enjoy It’, a una altra cantonada hi trobem el Txots, mentre que a una tercera cantonada es troben el König i el Cafèroyal, ambdós propietat del mateix titular. En la cantonada que queda pendent, una part pertany al Lapsus, mentre que l’altra roman sense ús des de fa dècades a causa d’un procés judicial.