Saltar al contenido

¿Qué fer a Girona del 4 al 7 de Decembre?

Campament reial

El seguici dels Reis d’Orient s’instal·len al Camp de Mart del Parc de la Devesa abans de l’arribada de ses Majestats per rebre tots els nens i nenes que vulguin deixar les seves cartes.

Lloc: Camp de Mart (Parc de la Devesa)
Horari: De 15.45 a 18 h

DIVENDRES 5 DE GENER

Tallers infantils de Nadal als museus de Girona

Un any més, Gironamuseus organitza tallers infantils que permetran als més petits conèixer aspectes divertits i originals de les tradicions i festes de Girona en diferents moments de la història de la ciutat. Cal inscripció prèvia.

Dates: 23, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener
Lloc: Museus de Girona (consulteu-lo segons el dia)
Hora: 11.30 h
Durada: 1.5 h
Preu: 3 €
Inscripcions: Als webs de cada muse

DIVENDRES 5 DE GENER – 11.30 H

Cavalcada dels Reis d’Orient

Aquest any 2024, l’arribada de Ses Majestats a la ciutat es produirà el divendres 5 de gener al Campament Reial que s’ubicarà al Parc de la Devesa, al Camp de Mart, de 15.45 a 18 h.

Els gironins i gironines podran veure els tres Reis i tot el seu seguici de ben a prop en aquest punt, i seguir-los fins a La Copa, on es farà el gran acte final. Serà conduït pel mag Naj-Mandin i la carbonera major, Tem-Noch. Durant l’acte, les 6 bandes musicals participants en la cavalcada tocaran totes juntes la cançó dels Tres Reis, i l’alcalde de Girona, Lluc Salellas, en representació de la ciutat, donarà la benvinguda a Ses Majestats. 

Aquell mateix dia, les propostes començaran molt abans, de bon matí, quan diversos grups de personatges reials faran actuacions a tots els barris de Girona amb la intenció d’apropar la màgia al conjunt dels nens i nenes de la ciutat. 

Divendres 5 de gener – 18 a 20 h

Mercat de la Lleona

Mercat d’antiquaris, articles de col·lecció i productes alimentaris el primer i segon dissabte de mes i tots els dissabtes de desembre a la plaça de Sant Feliu i al carrer Jaume Pons i Martí.

Dates: Primer i segon dissabte de mes / Dissabte 25 de gener / Tots els dissabtes durant Fires de Sant Narcís / Tots els dissabtes de desembre
Lloc: Plaça de Sant Feliu i carrer Jaume Pons i Martí
Horari: De 9 a 14 h.

DISSABTE 6 DE GENER

Missa de l’Epifania del Senyor

Celebració litúrgica amb cants que commemora l’Adoració a Jesús dels tres Reis Mags d’Orient

Lloc: Catedral de Girona
Horari: 11 h
Preu: Gratuït

DISSABTE 6 DE GENER – 11 H

Concert: EMMANUEL DJOB

Sunset Jazz Club és un bar musical que organitza concerts de jazz

Lloc: Sunset Jazz Club
Adreça: Carrer Jaume Pons i Martí, 12
Preu: 18 €
Reserves: sunsetgirona@gmail.com

DISSABTE 6 DE GENER – 22 H

Jornada de portes obertes als museus municipals

Com cada primer diumenge de mes, entrada lliure al llarg del matí als museus d’Història (també al refugi antiaeri del Jardí de la Infància), d’Història dels Jueus, d’Art, d’Arqueologia i del Cinema.

DIUMENGE 7 DE GENER